Transportfirma - Vi køre i hele Danmark mm.

Som transportfirma i Kalundborg tilbyder vi transport af mange former for gods. Vi kører fra Kalundborg og videre rundt i hele landet, samt Sverige og Tyskland. Vi kører gerne for private, institutioner og virksomheder, og mange af vores kunder er store erhvervsvirksomheder. Står du og mangler et kyndigt transportfirma der kan bringe dit gods sikkert fra A til B så er vi det optimale valg. Vores 25 år i branchen gør at vi er forberedt på enhver udfordring.

Vi tilbyder transport af alt fra tørvarer til træpiller

Vi har naturligvis truck, så gods og varer kan blive leveret direkte til døren. Vi kan også køre på græs uden at ødelægge græsset. Vi har ikke tiptrailere, men vi benytter gardintrailer med truck.

Vi kan transportere mange former for gods og varer, herunder fødevarer. Vi er godkendt til at køre med fødevarer, men vi kører ikke med varer, der skal være på køl. Vi kører heller ikke med sand og grus, men vi kører med træpiller.​

Punktlig transportfirma med fokus på kvalitet

​​Vi bestræber os på, at vi altid skal levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Derfor lægger vi vægt på, at vi skal overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider. Ærlighed og service er i det hele taget omdrejningspunktet, når vi transporterer gods og varer. Vi lægger samtidig vægt på, at vi skal råde og vejlede kunderne, så de kan få den bedst mulige transportløsning.

Kontakt os vores transportfirma i dag

Du kan kontakte os hos R.M. Transport for at høre mere om vores transportfirma og vores arbejde med transport. Du kan ringe til os på telefon 59 56 00 45 for et uforpligtende tilbud allerede i dag. Du kan naturligvis også skrive en besked til os gennem vores e-mail rm@rmtr.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud på transporten.