Mangler du en pålidelig partner inden for særtransport, er R.M. Transport firmaet for dig. Vi levere skræddersyede transportløsninger med fokus på kvalitet, sikkerhed og pålidelighed. Med ekspertise og erfaring inden for specialtransport er vi klar til at tackle selv de mest udfordrende opgaver. Uanset om du har behov for at transportere store maskiner, tunge udstyrsdele eller skrøbelige materialer, kan du regne med os til at få jobbet gjort effektivt og sikkert. 

Eksperter inden for særtransport

Særtransport, også kaldt specialtransport refererer til transport af forstørret eller specialformet last. Denne type transport kræver det helt rette udstyr. At transportere uvante former for last som industrielle maskiner, byggeudstyr eller andet er utroligt akavet hvis man ikke har det rette udstyr. Du bør derfor altid få et professionelt transportfirma til at hjælpe dig med specialtransport.

Som transportfirma er vi eksperter i flere former for særtransport. Vi holder til i Kalundborg men kører naturligvis i hele Danmark samt Tyskland og Sverige. Hos R.M. Transport servicere vi både private og erhvervskunder.

Kontakt os i dag

Kyndig og erfaren særtransport

Med over 25 års erfaring inden for transportbranchen har vi lært en masse og dannet os et bredt sortiment af kompetencer. Vi kan derfor påtage de fleste opgaver inden for specialtransport. Vi håndterer alt fra høj, lang og tung last til bred last.

Har du en opgave der kræver særtransport tager vi selvfølgelig tid til at sikre at vi kan gennemfører opgaven for dig. Dette gør vi ved en en grundig samtale om opgavens omfang. Her får vi afklaret alle spørgsmål fra begge parter. Når alle er enige om detaljerne, kan vi begynde at snakke om priser.

Hos R.M. Transport går vi op i transportservice af høj kvalitet. Det gælder fra dit først opkald til opgaven er fuldendt. Står du og mangler en kyndig vognmand der har styr på alt, finder du næppe en bedre løsning end særtransport hos R.M. Transport.

Få et tilbud på specialtransport

Ønsker du at hører mere om vores arbejde med særtransport eller hvis du har en opgave til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid få fat på os gennem tlf. 59 56 00 45. Alternativt kan du også skrive til os gennem vores e-mail rm@rmtr.dk eller kontaktformular. Så vender vi tilbage så snart vi kan.