En Gardintrailer er forskellig fra andre typer trailere på flere måde. For det første er længere. De kan være helt op til 12 meter lange og kan være helt op til 2.7 meter høje. Traileren og lastbilen sammenlagt, må dog ikke være længere end 18.75 meter for sikkerhedsmæssige årsager.

Navnet gardintrailer skyldes at trailerens side kan rulles fra som et gardin. Hvilket giver let adgang til lasten. Gardintraileren har som regel et fladt gulv, der passer godt til transport af paller.

Hos R.M. Transport har vi mulighed for at hjælpe dig med transport via gardintrailer fra Kalundborg til hele Danmark samt Tyskland og Sverige.

Kontakt os i dag

Vi har stor erfaring med gardintrailer

Kørsel med en gardintrailer kan være meget krævende pga. den voldsomme størrelse. Det kræver derfor erfaring og god viden omkring lastbilsikkerhed, navigation og håndtering af tung last. Det har vi naturligvis styr på her hos R.M. Transport.

Som transportfirma har vi over 25 års erfaring med transport af næsten alle slags gods. Så står du og mangler en vognmand der kan køre med en stor last, kan du trygt stole på vores vognmænd.

Transport med fokus på kvalitet

Hos R.M. Transport er vores fokus altid på at levere en god service for vores kunder. Det betyder en punktlig afhentning og levering, ansvarlig kørsel og levering af produkter i samme stand som vi hentede dem. Vi har som sagt over 25 års erfaring i denne branche. Så leder du efter en vognmandsforretning der kan sikre dig en sikker og punktlig levering, er vi det naturlige valg.

Få et tilbud på kørsel af gardintrailer

Skal vi stå for transport af din last? Så tøv ikke med at kontakte os i dag på tlf. 59 56 00 45. Du kan også skriv en besked til vores mail rm@rmtr.dk eller kontaktformular. Så vender vi tilbage så snart vi kan.