R.M. Transport holder til i Kalundborg, hvor firmaet drives af Stephan Rene Mitrofanov. Transportfirmaet er over 25 år gammelt, og vi har udført mange tilfredsstillende opgaver for vores kunder gennem tiden. Vi er med andre ord et velrenommeret transportfirma.

Vores målsætning er kvalitetsarbejde og gode priser

Vores målsætning er at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Det betyder først og fremmeste, at vi altid sørger for at overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider. Ærlighed og service er derfor omdrejningspunktet i alt vores arbejde. Samtidig lægger vi vægt på at råde og vejlede vores kunder, så de kan vælge den bedst mulig transportløsning.

Vi kan tilbyde transport, der sker på faste dage og på bestemte tidspunkter, men det kan også være, at du har noget, der skal køres en gang om ugen eller en gang om måneden. Eller det kan være, at det er mere ad hoc, men til de samme steder, og i så fald kan vi give faste priser. Vi kører naturligvis også transport, hvor alt aftales fra gang til gang, ligesom vi gerne kører en enkelt gang.

Kontakt os for at høre mere om vores ydelser

Du er velkommen til at kontakte os hos R.M. Transport, hvis du vil høre mere om os og om, hvad vi kan tilbyde inden for transport. Du kan ringe til os på telefon 40 40 10 38 for at aftale nærmere eller måske for at mødes til en drøftelse. Men du kan også skrive til os på rm@rmtr.dk.