Hos R.M. Transport i Kalundborg tilbyder vi transport af mange former for gods. Vi kører i hele landet, men også til blandt andet Sverige og Tyskland. Vi kører gerne for private, institutioner og virksomheder, og mange af vores kunder er store erhvervsvirksomheder.

Vi tilbyder transport af alt fra tørvarer til træpiller

Vi har naturligvis truck, så gods og varer kan blive leveret direkte til døren. Vi kan også køre på græs uden at ødelægge græsset. Vi har ikke tiptrailere, men vi benytter gardintrailer med truck.

Vi kan transportere mange former for gods og varer, herunder fødevarer. Vi er godkendt til at køre med fødevarer, men vi kører ikke med varer, der skal være på køl. Vi kører heller ikke med sand og grus, men vi kører med træpiller.​

​Vi bestræber os på, at vi altid skal levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Derfor lægger vi vægt på, at vi skal overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider. Ærlighed og service er i det hele taget omdrejningspunktet, når vi transporterer gods og varer. Vi lægger samtidig vægt på, at vi skal råde og vejlede kunderne, så de kan få den bedst mulig transportløsning.

Kontakt os for at få mere information om transport

Du kan kontakte os hos R.M. Transport for at høre mere om vores transportløsninger, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 40 10 38, men du kan også skrive til os på rm@rmtr.dk.