Bred last er en last eller et gods med særligt udvidet ladbredde, som transporteres via lastbil. Denne form for transport er nødvendig når store uhåndterbare objekter skal transporteres. Dette kan f.eks. være byggemaskiner, traktorer industrielle maskiner eller lign.

Hos R.M. Transport tilbyder vi bred last fra Kalundborg til hele Danmark samt Tyskland og Sverige. Vores kontor ligger i Kalundborg, og vi hjælper både private og erhvervskunder. Ønsker du vores hjælp med en uvant bred last, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi udfører opgaven til punkt og prikke, til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag

Bred last er et billigere alternativ

Ved første øjekast kan bred last godt se ret akavet ud, da det resultere i at lastbilen fylde mere på vejen. Men lastbilen er naturligvis specielt designet til at kunne håndtere den akavede størrelse af maskinerne.

Leder du efter en måde at transportere maskiner eller køretøjer over lange distancer er bred last eller særtransport også en mere økonomisk løsning end alternativer som fragt via skib eller tog. Bred last via lastbil er uden tvivl den billigste løsning.

Skal du derfor have transporteret nogle maskiner, store køretøjer eller lignende, anbefaler vi at du kontakter vores vognmandsforretning. Vores 25 års erfaring med transport sikre dig en løsning af den højeste kvalitet.

Kontakt os og få hjælp til bred last

Skal vi stå for transporten af dine maskiner eller køretøjer? Så giv os et kald på 59 56 00 45 for en uforpligtende samtale så vi kan få alle detaljer på plads. Har du nogle spørgsmål, siger du naturligvis også bare til. Vi står også klar til at rådgive så du få den bedst mulige oplevelse.

Alternativt kan du også skrive til os via vores e-mail rm@rmtr.dk eller kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud så hurtigt vi kan.